Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Γεωπονική ΑΕ από το 1997 προσφέρει στον Έλληνα παραγωγό προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Κύριο αντικείμενο της είναι η εμπορία προϊόντων θρέψης, σπόρων και σπορόφυτων κηπευτικών.

Η πολύχρονη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού προσφέρει μια πλήρη γκάμα ειδικών προϊόντων θρέψης που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των παραγώγων. Η εταιρία έχει αποκλειστική συνεργασία μας με τις εταιρίες Futureco Bioscience, Tradecorp, Progress Agrar, Biosum και Farmogranix.

Η συνεργασία μας με περισσότερους από 50 οίκους του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα επιλογής των καλύτερων υβριδίων της αγοράς και μας επιτρέπει την επιλογή του καλύτερου υλικού για κάθε περιοχή και εποχή φύτευσης.

ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ

Η προσήλωση μας στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους ανάπτυξης φυτών και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπει την παραγωγή υγιών φυτών άριστης ποιότητας . Το φυτώριο διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημενο σύστημα διαχείρισης των φυτών με online παρακολούθηση κάθε παρτίδας από την σπορά έως την παράδοση στον πελάτη.