Η έδρα είναι στο Κορωπί Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7000 τ.μ..με αποθήκη 1200 τ.μ. και γραφεία 500 τ.μ.. Η αποθήκη των σπόρων που είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα συστήματα ψύξης και έλεγχου υγρασίας, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους σπόρους κηπευτικών.

Η επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητη έκταση 30.000τ.μ. στο Κορωπί με θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής σποροφύτων είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανοποιημένα συστήματα σποράς,μεταφύτευσης και εμβολιασμού. Τα τελευταία χρόνια λειτουργεί πρωτοποριακό σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης φυτών με θεαματικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην ομοιομορφία των παραγόμενων φυτών.

Ο κύριος πειραματικός μας σταθμός βρίσκεται στο Κορωπί και έχει έκταση 10.000τ.μ.. Εκεί κάθε χρόνο δοκιμάζονται από τους έμπειρους τεχνικούς μας εκατοντάδες νέα υβρίδια. Παράλληλα διοργανώνουμε δεκάδες πειραματικά σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε έχουμε την δυνατότητα της επιλογής του κατάλληλου υλικού ανάλογα με την περιοχή και την εποχή φύτευσης.

Στην έδρα της επιχείρησης βρίσκετε και το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο τεχνολογίας σπόρων. Με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ωσμοβελτίωση (priming) και επένδυση σπόρων (Film coating και pelleting).