Ειδικά Σκευάσματα 

Συγκεκριμένες λειτουργίες όπως η ριζοβολία και η καρπόδεση όταν ενισχυθούν σωστά αυξάνουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την απόδοση των φυτών

Florastart

Για ανθοφορία και καρπόδεση

Προϊόν ενίσχυσης της καρπόδεσης για όλες τις καλλιέργειες. Ιδιαιτέρα αποτελεσματικό όταν επικρατούν δύσκολες συνθήκες που δεν επιτρέπουν την ομαλή καρπόδεση.  

Φώσφορος (P) 9.5%

30%

Κάλιο (K) 12.6%

40%

Μολυβδαίνιο (Mo) 10%

40%

Βόριο (Β) 8%

30%

Ελεύθερα L-αμινοξέα (5%)

30%

περισσοτερα

biimore

Για αύξηση μεγέθους και ποιότητας καρπών

Ένας καινοτόμος, εξαιρετικά αποτελεσματικός βιοδιεγέρτης που προέρχεται από μια μοναδική και βιώσιμη διεργασία φυτικής ζύμωσης.

 Ενδείκνυται για: κηπευτικές καλλιέργειες, οπωροφόρα δέντρα και από την προάνθηση σε ευρείες καλλιέργειες ψυχανθών.

Ελεύθερα L-αμινοξέα 20%

40%

Γλουταμινικό οξύ 20%

39%

Ολικό άζωτο (Ν) 5.5%

18%

περισσοτερα

περισσοτερα

  • Φυλλάδιο Προϊόντος
  • Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Sicabax

Σκεύασμα για ισχυρά κυτταρικά τοιχώματα

Πυκνό εναιώρημα πυριτίου και ασβεστίου που αυξάνει την αντοχή των φυτών σε βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες, κατάλληλο για εφαρμογές από το φύλλωμα ή το έδαφος.

Ενδείκνυται για: Ντομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκυθάκια, αγγούρι, πεπόνι, καρπούζι, φράουλα, βερίκοκο, κρεμμύδι, μαρούλι, μπρόκολο, εσπεριδοειδή, μηλιά και αχλαδιά, αβοκάντο.

Οξείδιο αβεστίου (CaO) 20%

36%

Διοξείδιο πυριτίου (SiO₂) 23,5%

39%

περισσοτερα

  • Φυλλάδιο Προϊόντος
  • Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Ecormon

Βιοδιεγέρτης καρπόδεσης- καρποφορίας 

Η σύνθεση του Ecormon βασίζεται σε προϊόντα υδρόλυσης φυκιών και στο μολυβδαίνιο. Η χρήση του συνιστάται κατά την περίοδο της καρπόδεσης και της ανάπτυξης των καρπών καθώς επίσης και στις περιπτώσεις τροφοπενίας μολυβδαίνιου. Τα προϊόντα υδρόλυσης φυκιών περιέχουν φυσικές φυτορμόνες όπως αυξίνες, κυτικινίνες και γιββεριλίνες και το μολυβδαίνιο περιέχεται σε μορφή συμπλοκών με αμινοξέα.

Ενδείκνυται για: Κολοκύθι, τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, πεπόνι, καρπούζι, ψυχανθή, φράουλα, κουνουπίδι, μαρούλι, αμπέλι, δενδρώδεις καλλιέργειες, ελιά, καλλωπιστικά φυτά, υδροπονικές καλλιέργειες.

Μολυβδαίνιο (Mo) 4%

22%

Ολικό άζωτο (N) 3.5%

20%

Φώσφορος (P) 5%

30%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 6%

30%

Radisan

Ενεργοποιήτης ριζοβολίας 

Βιοδιεγέρτης που ενισχύει την ανάπτυξη και βελτιώνει τη δομή του ριζικού συστήματος. Περιέχει αμινοξέα και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και μορφολογία των ριζών.

Ενδείκνυται για: 

Ελεύθερα L-αμινοξέα 19%

40%

Ολικό άζωτο (N) 6%

30%

Σίδηρος (Fe) 9%

30%

Μαγγάνιο (Mn) 2%

2%

Ψευδάργυρος (Zn) 0,18%

2%

Bioradicante

Ισχυρό ριζικό σύστημα 

Το Bioradicante είναι ένας βιοδιεγέρτης ειδικά σχεδιασμένος για την ενίσχυση της ανάπτυξης των ριζών του φυτού. Περιέχει βιολογικά μόρια και μέταλλα τα οποία προκαλούν την ανάπτυξη των ριζικών τριχιδίων που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του εδάφους. Αυτό έχει σαν συνέπεια τα φυτά να ωφελούνται περισσότερο από τις εφαρμοζόμενες λιπάνσεις και αυτό να αυξάνει σημαντικά την ποιότητα και την ποσότητα των παραγομένων προϊόντων.

Ενδείκνυται για: Τομάτα, πιπεριά, καρπούζι, αγγούρι, φράουλα, φασόλια, αγκινάρα, πατάτα, μαρούλι, λάχανο, μελιτζάνα, φυτώριο, δενδρώδεις καλλιέργειες, καλλωπιστικά, μηδική.

Ελεύθερα L-αμινοξέα 10.5%

40%

Ολικό άζωτο (N) 7.4%

30%

Σίδηρος (Fe) 4.5%

30%

Μαγγάνιο (Mn) 1%

10%

Cromaliv

Βελτίωση χρώματος καρπών 

Σκεύασμα που ενισχύει το χρώμα των καρπών. Ενεργοποιεί μεταβολικά μονοπάτια παραγωγής ανθοκυανίνων, βελτιώνοντας τον χρωματισμό και τις οργανοληπτικές ιδιότητες των καρπών

Ενδείκνυται για: 

Άζωτο (N) 1.5%

1%

Κάλιο (Κ) 8%

30%

Defender Ultra V

Σκεύασμα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία  

Προϊόν που αναπτύχθηκε για να μειώσει τις επιπτώσεις του στρες των υψηλών θερμοκρασιών και της οξείδωσης στους καρπούς και τα φύλλα των φυτών. Προλαμβάνει τα ηλιοεγκαύματα σε περιόδους με υψηλή UV ακτινοβολία. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα και την παραγωγικότητα των φυτών.

Ενδείκνυται για: 

Ελεύθερα αμινοξέα 6%

17%

Ψευδάργυρος(Zn) 0,2%

1%

Glaseo

Πολυσακχαρίτες για χρώμα και μέγεθος   

Πολυσακχαρίτες μικρού μοριακού βάρους που εισδύουν εύκολα από τα φύλλα. Η εφαρμογή του με ψεκασμούς βοηθάει τα φυτά να δίνουν γλυκείς καρπούς με έντονο χρώμα. Επιτυγχάνει επίσης σημαντικά την πρωίμiση της παραγωγής

Ενδείκνυται για: 

Κάλιο (Κ) 4.5%

20%

Ασβέστιο (Ca) 8%

30%

Οργανική ουσία 18%

40%

Silkon

Για την ενίσχυση των κυτταρικών τοιχωμάτων   

Σκεύασμα πυριτικού καλίου για την ενίσχυση των κυτταρικών τοιχωμάτων σε όλες τις καλλιέργειες. Η εφαρμογή του κάνει το φυτό πιο ανθεκτικό σε αντίξοους βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες και προστατεύει αποτελεσματικά την παραγωγή. Η χρήση του αυξάνει τη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα των καρπών.

Ενδείκνυται για: 

Κάλιο (Κ) 10%

40%

Πυρίτιο (Si) 23%

50%

BMV

Σκεύασμα γαι την ενεργοποιήση και προστασία των φυτών

Σκεύασμα ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει στο βέλτιστο τις φυσιολογικές διεργασίες των ριζών και των φύλλων. Μπορεί να εφαρμοστεί με υδρολίπανση ή με ψεκασμό φυλλώματος.

 

Μαγγάνιο (Mn) 5%

9%

Ψευδάργυρος(Zn) 1,5%

2%

Scudotherm

Αντιδιαπνευστικό σκεύασμα   

Σκεύασμα οργανικών πολυμερών ουσιών. Η εφαρμογή του δημιουργεί ένα ημιπερατό film στην επιφάνεια των φύλλων και μειώνει την διαπνοή. Προστατεύει από ακραίες θερμοκρασίες(παγετό και καύσωνα).

Οργανικά Πολυμερή 45%

40%

περισσοτερα

  • Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Treeset

Βιοδιεγέρτης καρπόδεσης και καρποφορίας 

Προϊόν καρπόδεσης ειδικά σχεδιασμένο για καρποφόρα. Η εφαρμογή του ενισχύει την γονιμότητα της γύρης και βοηθάει την καρπόδεση.

 

Ολικό άζωτο (N) 5%

11%

Κάλιο (Κ) 7%

20%

Ψευδάργυρος(Zn) 8,5%

20%

Βόριο (Β) 8%

20%

Χαλκός (Cu) 2%

10%

περισσοτερα

  • Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας
  1. Home
  2. Προϊόντα Θρέψης
  3. Ειδικά Σκευάσματα