Χουμικά Σκευάσματα 

Σκευάσματα που βελτιώνουν την γονιμότητα του εδάφους και επιδρούν θετικά στα φυσικά χαρακτηριστικά του (δομή), τα χημικά χαρακτηριστικά (μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών), και τα βιολογικά χαρακτηριστικά (αύξηση της μικροβιακής ζωής). Αυτή η τριπλή δράση ευνοεί την ανάπτυξη των ριζών, αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ενθαρρύνει την φυτική ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Humical

Χουμικά με ασβέστιο

Το HUMICAL περιέχει χηλικό ασβέστιο (με ΕDTA) και χουμικά οξέα. Παράγεται με ειδική διαδικασία που το κάνει ιδανικό για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με την έλλειψη ασβεστίου και τη διαθεσιμότητά του στα φυτά. Το προϊόν αυτό δρά με πολλούς τρόπους και η επίδραση καθενός από τα συστατικά του έχει αθροιστικό αποτέλεσμα πολύ σημαντικότερο απ΄ ότι το κάθε συστατικό μόνο του.Τα χουμικά οξέα βελτιώνουν τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του εδάφους με αποτέλεσμα την καλύτερη δομή και υφή του, τον καλύτερο αερισμό του και την μεγαλύτερη ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων, καθώς επίσης την αύξηση της υδατοϊκανότητας και την ανάπτυξη των μικροοργανισμών του εδάφους. Το Ασβέστιο που περιέχεται στο HUMICAL προστατεύεται από τον χηλικό παράγοντα EDTA και έτσι σε κάθε περίπτωση είναι διαθέσιμο στα φυτά.

Ενδείκνυται για: Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δένδρα, εσπεριδοειδή, ελιές, ανθοκομικά και καλλωπιστικά φυτά και σε υδροπονικές καλλιέργειες. Επίσης συνιστάται για χρήση σε προβληματικά αλατούχα εδάφη στα οποία δρα ως βελτιωτικό της δομής και της σύστασης τους.

Χηλικό οξείδιο του ασβεστίου (CaO) 2.8%

10%

Ολικά χουμικά οξέα 10%

40%

Χουμικό οξύ 8%

30%

Φουλβικό οξύ 2%

10%

περισσοτερα

Τurbo Root

Για αύξηση μεγέθους 

Το Turbo Root είναι ενεργοποιητής του ριζικού συστήματος άμεσα αφομοιώσιμος από τα φυτά. Περιέχει μακροστοιχεία, μικροστοιχεία και χουμικά οξέα μαζί με L-α αμινοξέα. Το Turbo Root συνιστάται για την ενίσχυση και ενεργοποίηση του ριζικού συστήματος. Διεγείρει την ανάπτυξη των φυτών στα κρίσιμα στάδια της ανάπτυξης τους και βελτιώνει την αντοχή σε βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες. Το μεγάλο ποσοστό χουμικών και φουβλικών οξέων διευκολύνει την ικανότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών βελτιώνοντας παράλληλα την δομή του εδάφους.

Ενδείκνυται για: Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δένδρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλια, φράουλες, γκαζόν. Καθώς επίσης και σε υποστρώματα καλλιεργειών.

Ολικά χουμικά οξέα 29%

50%

Ολικό άζωτο 3%

20%

Φώσφορος (P2O5) 16.4%

40%

Κάλιο (K2O) 18%

40%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 22%

50%

Fulvi Even

Φουλβικά οξέα για διαφυλλικές εφαρμογές   

Πυκνό σκεύασμα φουλβικών για εφαρμογή από το έδαφος και το φύλλωμα. Το μικρό μοριακό βάρος των φουλβικών επιτρέπει τη γρήγορη είσοδο τους στο φυτό. Βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων, προστατεύει απο καταστάσεις ‘stress’ και βοηθάει στη αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας της παραγωγής.

Φουλβικά οξέα 20%

50%

περισσοτερα

Even Humicos

Πυκνό σκεύασμα χουμικών 

Άριστης ποιότητας μείγμα χουμικών και φουλβικών οξέων. Ενισχύει τη λειτουργία του ριζικού συστήματος και την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων. Η πρώτη ύλη του προϊόντος είναι λεοναρδίτες υψηλής ποιότητας.

Ενδείκνυται για:

Ολικά χουμικά 20%

50%

περισσοτερα

περισσοτερα

  1. Home
  2. Προϊόντα Θρέψης
  3. Χουμικά Σκευάσματα