Σκευάσματα NPK

Πολυ-θρεπτικά σκευάσματα που περιέχουν ιχνοστοιχεία, πεπτίδια, πολυσακχαρίτες και L-αμινοξέα. Η εφαρμογή τους παρέχει θρεπτικούς αυξητικούς παράγοντες για την υποστήριξη του μεταβολισμού στα φυτά. Αυτά τα προϊόντα απορροφώνται γρήγορα από το φύλλωμα και τις ρίζες για μέγιστο θρεπτικό όφελος με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Ruter AA

Για υποστήριξη φυτών σε ομαλές & δύσκολες συνθήκες

Το Ruter AA  είναι ένας πολλαπλής δράσης διεγέρτης που επιδρά τόσο στο υπόγειο όσο και στο υπέργειο μέρος των φυτών. Περιέχει ελεύθερα αμινοξέα τα οποία επεμβαίνουν άμεσα στην θρέψη των φυτών.

Ενδείκνυται για: Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δέντρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλια, φράουλες, γκαζόν. Καθώς επίσης και σε υποστρώματα καλλιεργειών.

Ολικό άζωτο (Ν) 5.5%

30%

Φώσφορος (P2O5) 5%

30%

Κάλιο (Κ2O) 3.5%

19%

Μολυβδαίνιο (Μο) 0.10%

10%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 7%

30%

Frutaliv

Για μέγεθος και ωρίμανση καρπών

Το Frutaliv  έχει σχεδιαστεί με σκοπό την παρoχή ενέργειας στα φυτά κατά την περίοδο της ωρίμανσης. Η εφαρμογή του Frutaliv αυξάνει το μέγεθος των καρπών (μέσο βάρος και διάμετρο), βελτιώνει την απόδοση της συγκομιδής και την πρωιμότητα. Το Frutaliv αυξάνει τα σάκχαρα και μειώνει το ποσοστό των καρπών μικρού μεγέθους

Ενδείκνυται για: Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δέντρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλια, φράουλες.

Φώσφορος (P2O5) 12%

40%

Κάλιο (Κ2O) 16%

41%

Βόριο 0.5%

1%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 4%

10%

Citogrower

Για αύξηση μεγέθους 

Το Citogrower είναι ένα σκεύασμα φωσφόρου και καλίου σε συνδυασμό με βιοδιεγέρτες ανάπτυξης των καρπών. Κατάλληλο για την αύξηση του μεγέθους των καρπών, για μεγαλύτερη και πιο ποιοτική παραγωγή.

Ενδείκνυται για: Πυρηνόκαρπα, εσπεριδοειδή, αμπέλια, ακτινίδια, φράουλες, κηπευτικά.

Φώσφορος (P2O5) 6%

30%

Κάλιο (Κ2O) 5%

30%

Φυσικές κυτοκινίνες, κτλ. 2%

20%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 2.5%

20%

Defender P

Διαφυλλικός Φώσφορος 

Σκεύασμα διαφυλλικής λίπανσης, πλούσιο σε φώσφορο, κάλιο και ιχνοστοιχεία έτσι ώστε να εξασφαλίζει εξαιρετική λίπανση για τα φυτά. Το DEFENDER P είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απορροφάται άμεσα από τα φύλλα ή και τη ρίζα και να μας εξασφαλίζει τα μέγιστα αποτελέσματα, όσον αφορά το ύψος και την ποιότητα της παραγωγής.

Ενδείκνυται για: Εσπεριδοειδή, οπωροφόρα, κηπευτικά, αμπέλι, ακτινίδιο, φράουλα, πατάτα.

Φώσφορος (P2O5) 20%

50%

Ολικό άζωτο (Ν) 5%

30%

Κάλιο (Κ2Ο) 5%

30%

περισσοτερα

  • Φυλλάδιο Προϊόντος
  • Τεχνικές προδιαγραφές

Final K

Για μέγεθος και χρώμα καρπών 

Σκεύασμα καλίου με EDTA και ειδική σύνθεση για άμεση απορρόφηση από το φύλλωμα. Βοηθά στην ωρίμανση, την παραγωγή σακχάρων και την αύξηση της συνεκτικότητας των καρπών.

Ενδείκνυται για: Εσπεριδοειδή, οπωροφόρα, κηπευτικά, αμπέλι, ακτινίδιο, φράουλα, πατάτα.

Κάλιο (Κ2Ο) 31%

50%

Ουρικό άζωτο (Ν) 3%

10%

περισσοτερα

  • Φυλλάδιο Προϊόντος
  • Τεχνικές προδιαγραφές

Folur

Διαφυλλικό ουρικό άζωτο ελεύθερο διουρίας

Σκεύασμα ουρικού αζώτου απόλυτα ασφαλές για διαφυλλικές εφαρμογές. Βοηθά στην παραγωγή φυτικής μάζας, όπως επίσης και στο ‘’φούσκωμα’’ των καρπών.

Ενδείκνυται για:  Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες, όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δέντρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλια, φράουλες, γκαζόν. 

Ουρικό άζωτο (Ν) 20%

50%

Fertiplus FOS

Πυκνό σκευάσμα φωσφόρου   

Πυκνό φωσφόρου για άμεση αντιμετώπιση τροφοπενιών και ενεργοποίηση των φυτών Η σύνθεση του βοηθάει στην άμεση απορρόφηση και αξιοποίηση του. Το pH του σκευάσματος είναι 1.

Ενδείκνυται για: 

Φώσφορος (P2O5) 49%

50%

Fertiplus K

Πυκνό σκεύασμα καλίου 

Πυκνό σκεύασμα καλίου για άμεση αντιμετώπιση τροφοπενιών και αύξησης της παραγωγής. Η σύνθεση του βοηθάει στην άμεση απορρόφηση και αξιοποίηση του από το φυτό. Βελτιώνει το μέγεθος και το χρώμα των φυτών.

Ενδείκνυται για: 

Κάλιο (Κ) 41%

50%

περισσοτερα

περισσοτερα

Fertiliplus Nitro

Πυκνό σκευάσμα αζώτου

Πυκνό σκεύασμα αζώτου για άμεση αντιμετώπιση τροφοπενιών και ενεργοποίηση των φυτών. Περιέχει όλες τις βασικές μορφές αζώτου δίνοντας άμεσο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Ενδείκνυται για: 

Ολικό άζωτο (Ν) 32%

50%

Αμμωνιακό άζωτο 8%

30%

Νιτρικό άζωτο 8%

30%

Ουρικό άζωτο 16%

40%