Βελτιωτικά εδάφους & διορθωτές pH

Σκευάσματα που παρέχουν καινοτόμες και διαφοροποιημένες λύσεις για συγκεκριμένες ανάγκες, όπως προβλήματα που σχετίζονται με την αλατότητα και το νάτριο στα εδάφη ή τη ρύθμιση του pH για τη σωστή ρύθμιση των διαλυμάτων ψεκασμού και της άρδευσης νερού.

Bioterra 25

Βελτιωτικό της δομής των εδάφων 

Το Bioterra 25 περιέχει πολυσακχαρίτες που βελτιώνουν την δομή του εδάφους και ενισχύουν την δράση των ωφέλιμων μικροοργανισμών. Το Bioterra 25 βοηθάει τα φυτά να ξεκινήσουν μετά την μεταφύτευση τους ειδικά όταν έχει προηγηθεί απολύμανση του χωραφιού.

Ενδείκνυται για: Εδάφη φτωχά σε οργανική ουσία, θερμοκηπιακές καλλιέργειες ειδικά κατά την χειμερινή περίοδο.

Οργανική Ουσία 25%

30%

Σίδηρος (Fe) 1,0%

10%

Μαγνήσιο (Mg) 1,0%

10%

Mαγγάνιο (Mn) 0,6%

10%

Ψευδάργυρος (Zn) 0,5%

10%

Βόριο (Β) 0,1%

10%

Saltrad

Διορθωτής αλατούχων εδαφών

Το SALTRAD έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σε αλατούχα εδάφη και σε εδάφη με περίσσεια νατρίου. Καθένα από τα δραστικά συστατικά του SALTRAD αυξάνει την αποτελεσματικότητα του άλλου, εξασφαλίζοντας τελικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα απ΄ότι το κάθε ένα ξεχωριστά.

Ενδείκνυται για: Αλατούχα εδάφη και εδάφη με περίσσεια νατρίου.

Οργανικά οξέα 18%

30%

Ασβέστιο (Ca) 7.5%

20%

Θείο (S) 8.5%

20%

Lower-7

Όξινος διορθωτής pH νερού & εδαφών 

Το Lower-7 εξουδετερώνει τις διττανθρακικές ενώσεις του νερού της άρδευσης και μειώνει το pH με αποτέλεσμα την αύξηση της απορρόφησης των θρεπτικών στοιχείων και τελικά την πιο αποτελεσματική λίπανση. Βελτιώνει τη δομή του εδάφους, απομακρύνει το νάτριο από τα επιφανειακά στρώματα και μειώνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα, βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη των ριζών. Η χρήση του Lower-7 συνιστάται να γίνεται σε κάθε πότισμα. Το Lower-7 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τη μείωση του pH ψεκαστικών διαλυμάτων με ευεργετικά αποτελέσματα για την αποτελεσματικότητα των διαφυλλικών αυτών εφαρμογών.

Ενδείκνυται για: Ποώδεις και δενδρώδεις καλλιέργειες όπως κηπευτικά, οπωροφόρα, δένδρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλια, φράουλες, γκαζόν. 

Ουρικό άζωτο (N) 15%

30%

Θείο (S) 40%

50%

ΔΙΑΒΡΕΚΤΕΣ

Improve

Διορθωτής pH νερού

Όξινο σκεύασμα για τη διόρθωση του pH του ψεκαστικού διαλύματος, με χρωματικό δείκτη pH. Περιέχει διαβρεκτικούς παράγοντες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του ψεκασμού.

Ενδείκνυται για: Όλες τις καλλιέργειες

Octylphenol ethoxylate 12.5%

30%

Soldar

Οργανικός Διαβρέκτης

Οργανικός διαβρεκτικός παράγοντας με ιδιότητες ομογενοποιητή και διασπορέα. Η χρήση του εξασφαλίζει ομοιόμορφη διασπορά και απορρόφηση των διαφυλλικών σκευασμάτων.

Ενδείκνυται για: Όλες τις καλλιέργειες

περισσοτερα

  • Φυλλάδιο Προϊόντος
  1. Home
  2. Προϊόντα Θρέψης
  3. Βελτιωτικά εδάφους & διορθωτές pH