Μαρουλι Romana

(Lactuca sativa L. Lettuce)

Parris Island Cos

Ποικιλία με φυτό όρθιο, σκουροπράσινο, με μεγάλο, σφικτό, κλειστό κεφάλι, 70 ημερών. Η σπορά γίνεται από Οκτώβριο ως Φεβρουάριο.

Victoria

Ποικιλία με φυτό γυαλιστερού σκούρου πράσινου χρώματος. Καλλιεργείται από τον Οκτώβριο ως τον Φεβρουάριο. 

Είναι πολύ ανθεκτικό στον περονόσπορο, στους χειρισμούς και στις μεταφορές. Σπόρος ελεγμένος και απαλλαγμένος μωσαϊκού
(LMV). 

Smeraldo 3 (Καλοκαιρινό)

Ποικιλία ανθεκτική στο ξεβλάστωμα, ιδανική για σπορές από νωρίς την άνοιξη ως το φθινόπωρο. Φυτό ζωηρό, με χρώμα ανοικτοπράσινο, με μεγάλη κεφαλή σφικτή και κλειστή. Φύλλα ελαφρώς κατσαρά και τρυφερά. Είναι πολύ εύγευστο και πολύ
παραγωγικό μαρούλι.

Σπόρος ελεγμένος και απαλλαγμένος μωσαϊκού (LMV).

Vera (Parris Island Cos)

Ποικιλία ανεκτική στο ξεβλάστωμα. Το φυτό είναι μεσαίου μεγέθους, με καρδιά και ελαφρώς κατσαρά φύλλα, σκούρου πράσινου χρώματος. Είναι ποικιλία ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες, ιδανική για καλοκαιρινή παραγωγή. Μπορεί επίσης να καλλιεργηθεί την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Σπόρος ελεγμένος και απαλλαγμένος μωσαϊκού (LMV).

Swift

Ποικιλία κατάλληλη για υπαίθρια καλλιέργεια από το φθινόπωρο ως και την άνοιξη. Φυτό μεγάλο, δυνατό, βάρους 0,8-1,2 Kg, με σκούρο πράσινο χρώμα και ευρεία βάση. Έχει πολύ καλή γλυκιά γεύση και τραγανή υφή. Παρουσιάζει μεγάλη ομοιομορφία στο χωράφι.

Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, στο ξεβλάστωμα καθώς και στο TIP BURN. Σπόρος ελεγμένος και απαλλαγμένος μωσαϊκού (LMV).

Zina

Ποικιλία γρήγορης ανάπτυξης, ανθεκτική στο ξεβλάστωμα. Είναι ιδανική για καλλιέργεια φθινόπωρο και άνοιξη. Φυτό μετρίου μεγέθους, compact, με σκληρά σκουροπράσινα φύλλα και ανοιχτή καρδιά. 

Υψηλή αντοχή στον περονόσπορο. Σπόρος ελεγμένος και απαλλαγμένος μωσαϊκού (LMV).

Σχετικά Προϊόντα 

Μαρούλι Κατσαρό Πράσινο
Μαρούλι Iceberg
Μαρούλι Κόκκινο
Μαρούλι Butterhead
  1. Home
  2. Σπόροι
  3. Μαρούλι Romana