ΣΠΑΝΑΚΙ

(Spinacea oleracea L. Spinach)

Geant d’Hiver

(Γίγας Χειμώνα)

Πολύ παραγωγική ποικιλία, ανθεκτική στο ψύχος, με φύλλα σκουροπράσινα.

Monstrueux de Viroflay

Η γνωστή παραγωγική, πρώιμη, ζωηρή ποικιλία με πράσινα σκούρα, λεία φύλλα σε σχήμα “οβάλ” με λογχοειδή απόκλιση.

Perfectos F1

Μεσοπρώιμο υβρίδιο, κατάλληλο για μεσαία και όψιμη υπαίθρια καλλιέργεια. Φυτό αυτοκλαδευόμενο, ζωηρό, με πλούσιο φύλλωμα που προστατεύει αποτελεσματικά τον καρπό από τα εγκαύματα. Χαρακτηρίζεται από συνεχόμενη και εύκολη παραγωγή, που διαρκεί ως αργά το φθινόπωρο. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1,2,3.

Asta F1 (Baby leaf)

Πολύ πρώιμο, ζωηρό και παραγωγικό υβρίδιο, με σκούρα πράσινα φύλλα, με στρογγυλό σχήμα και ελαφρά κατσαρό φυτό, ημιόρθιας ανάπτυξης. Κατάλληλο για καλλιέργεια φθινόπωρο-χειμώνα-άνοιξη. Μέτρια ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα. Κατάλληλο για φρέσκια αγορά και baby leaf.

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 0-10.

Greta F1 (Χειμωνιάτικο)

Πρώιμο υβρίδιο όρθιας ανάπτυξης, πολύ μεγάλου μεγέθους, πολύ ζωηρό, με πλούσιο φύλλωμα και σκούρο πράσινο χρώμα. Φύλλα παχιά πολύ καλής ποιότητας. Μέτρια ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα. Κατάλληλο για καλλιέργεια φθινόπωρο- χειμώνα-άνοιξη. Κατάλληλο για φρέσκια αγορά και baby leaf. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 0-11,13.

Orbita F1 (Καλοκαιρινό)

Υβρίδιο μεσοπρώιμης ανάπτυξης, πολύ πράσινου χρώματος, στρογγυλό, λίγο κατσαρό φύλλωμα. Πολύ αργό ξεβλάστωμα και ανθεκτικό στην ζέστη. Κατάλληλο για καλλιέργεια αργά την άνοιξη και το καλοκαίρι, για φρέσκια αγορά και baby leaf. Ανθεκτικό στο κρύο. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-7, 11, 13, 15, 16.

Atla

Όψιμη ποικιλία εξαιρετικά παραγωγική. Φυτό χαμηλό, απλωτό, με μεγάλα και παχιά φύλλα με σκούρο πράσινο χρώμα, άριστης ποιότητας. Καλλιεργείται από την άνοιξη ως το φθινόπωρο και είναι πολύ ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα.

  1. Home
  2. Σπόροι
  3. Σπανάκι