ΣΠΑΝΑΚΙ

(Spinacea oleracea L. Spinach)

Γίγας Χειμώνα

(Geant d’Hiver)

Πολύ παραγωγική ποικιλία, ανθεκτική στο ψύχος, με φύλλα σκουροπράσινα.

Monstrueux de Viroflay

Η γνωστή παραγωγική, πρώιμη, ζωηρή ποικιλία με πράσινα σκούρα, λεία φύλλα σε σχήμα “οβάλ” με λογχοειδή απόκλιση.

Perfectos F1

Μεσοπρώιμο υβρίδιο, κατάλληλο για μεσαία και όψιμη υπαίθρια καλλιέργεια. Φυτό αυτοκλαδευόμενο, ζωηρό, με πλούσιο φύλλωμα που προστατεύει αποτελεσματικά τον καρπό από τα εγκαύματα. Χαρακτηρίζεται από συνεχόμενη και εύκολη παραγωγή, που διαρκεί ως αργά το φθινόπωρο. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1,2,3.

Modi F1

Πρώιμο, πολύ παραγωγικό, ημιόρθιο υβρίδιο με φύλλα στρογγυλά, γυαλιστερά, πράσινου χρώματος με εξαιρετική υφή. Πολύ ανθεκτικό στο κρύο, καλλιεργείται από το φθινόπωρο ως και την άνοιξη. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 0-10.

NTH0002 F1

 Μεσοπρώιμο, ημι-όρθιο και ζωηρό υβρίδιο. Φύλλα μεγάλα, οβάλ, ελαφρά λογχοειδή, γυαλιστερά πράσινου χρώματος με εξαιρετική υφή. Πολύ ανθεκτικό στο κρύο και στο ξεβλάστωμα, καλλιεργείται όλο τον χρόνο. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 0-11,13,15.

NTH0004 F1

Μεσοπρώιμο, ημιόρθιο υβρίδιο με μεγάλη παραγωγή. Φύλλα στρογγυλά, μεγάλου μεγέθους, με σκούρο πράσινο χρώμα και εξαιρετική υφή. Αρκετά ανθεκτικό στο κρύο, κατάλληλο για σπορά από το φθινόπωρο ως και την άνοιξη. Ανθεκτικότητες:
Pfs 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-12,14,15.

 

Nanna F1

Πρώιμο, πολύ παραγωγικό, ημιόρθιο υβρίδιο με φύλλα στρογγυλά, ανθεκτικά στους χειρισμούς με πολύ σκούρο πράσινο χρώμα και εξαιρετική υφή. Είναι πολύ “βαρύ” σπανάκι, ιδιαίτερα ανθεκτικό στο κρύο, που καλλιεργείται από το φθινόπωρο ως και
την άνοιξη. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-11,13.

 

Saga F1 (Καλοκαιρινό)

Όψιμο υβρίδιο για ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή καλλιέργεια, ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα και στη ζέστη. Φυτό ελαφρώς όρθιο, μεγάλου μεγέθους, με παχιά και ανθεκτικά φύλλα άριστης ποιότητας, με σκουροπράσινο χρώμα. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-11,13.

 

Atla (Atlanta)

Όψιμη ποικιλία εξαιρετικά παραγωγική. Φυτό χαμηλό, απλωτό, με μεγάλα και παχιά φύλλα με σκούρο πράσινο χρώμα, άριστης ποιότητας. Καλλιεργείται από την άνοιξη ως το φθινόπωρο και είναι πολύ ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα.

Freya F1 (baby leaf)

Μεσοπρώιμο υβρίδιο, για καλλιέργεια όλο το χρόνο, ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα. Φυτό δυνατό, ημιόρθιο, με μεγάλα οβάλ και ανθεκτικά φύλλα. Ιδανικό για παραγωγή baby leaf, όταν γίνεται πυκνή σπορά. 

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-11,13.

 

Resistoflay F1 (2931 – Vari)

Υπερπρώιμο υβρίδιο με εξαιρετικής ποιότητας παραγωγή, μεγάλης φυτικής μάζας, κατάλληλο και για συσκευασία σε δεμάτια και για μηχανική συλλογή. Φυτό όρθιο, ζωηρό, με φύλλα σκουροπράσινα, που καταλήγουν σε λογχοειδή απόκλιση. Τα φύλλα έχουν μέτριο μίσχο. Καλλιεργείται από το φθινόπωρο έως την άνοιξη με πολύ καλή συμπεριφορά στο κρύο.

Ανθεκτικότητες: Περονόσπορος (Pfs) 1-11,13.

 

  1. Home
  2. Σπόροι
  3. Σπανάκι