Σπόροι, προϊόντα θρέψης και σπορόφυτα κηπευτικών

Αξιόπιστες λύσεις για όλες τις καλλιέργειες

 

 

Στη Γεωπονική θα βρείτε μόνο κορυφαίας ποιότητας σπόρους, ειδικά σκευάσματα θρέψης και εδαφοβελτιωτικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα των καλλιεργειών και το οικονομικό όφελος για τον παραγωγό.

Τα προιοντα μας

ΣΠΟΡΟΙ

Η επιλεκτική συνεργασία με δεκάδες σποροπαραγωγούς οίκους του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα επιλογής και προώθησης των καλυτέρων υβριδίων τους χωρίς να δεσμευόμαστε για προώθηση όλης της γκάμας σπόρων του κάθε οίκου.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

Η πολύχρονη συνεργασία μας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα προϊόντων θρέψης που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των καλλιεργειών.

ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ

Η έμφαση που δίνουμε στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτόμους μεθόδους ανάπτυξης των φυτών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, επιτρέπει την παραγωγή υγιών φυτών με ομοιομορφία και άριστη ποιότητα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΠΟΡΩΝ

Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΑΕ είναι προσηλωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη ποιοτικών υβριδίων κατάλληλων για το ελληνικό περιβάλλον. Επιλέγουμε με προσοχή τα καλύτερα, μετά από σειρά δοκιμών και πειραματικών εφαρμογών και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καλύψουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες της παραγωγής κηπευτικών στη χώρα μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η πολύχρονη συνεργασία της Γεωπονικής με μεγάλους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα ειδικών σκευασμάτων θρέψης φυτών, σπόρων και βελτιωτικών προϊόντων εδάφους.

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

“Η Γεωπονική ΑΕ είναι μια εταιρεία που μπορείς να εμπιστευθείς. Οι συνεργάτες είναι άνθρωποι που συζητάς μαζί τους χωρίς ενδοιασμούς το κάθε σου πρόβλημα. Βρίσκεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί. Οι τιμές των προϊόντων είναι ευθέως ανταγωνιστικές με την αγορά. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα όμως για μένα είναι η πολύ μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, η άμεση διαθεσιμότητα αυτών και η γρήγορη εξυπηρέτηση. Επίσης υπάρχει ελαστικότητα στις πληρωμές αλλά και επιβράβευση αν πληρώνεις τις μετρητοίς.

Η Γεωπονική ΑΕ είναι μια εταιρεία που υπάρχει πολλά χρόνια στην αγορά και αφουγκράζεται το άγχος και τα θέλω των καταστημάτων και των παραγωγών.”

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΜΠΑΛΟΣ

Γεωπόνος, Όνομα Εταιρίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα θρέψης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του παραγωγού και ποιοτικά υβρίδια εξαιρετικής ποιότητας κατάλληλα για το Ελληνικό περιβάλλον.

Chela F1

Υβρίδιο Αναρριχώμενης Τομάτας

Fitomaat

Σκεύασμα προστασίας από αντίξοες συνθήκες