Ενεργοποιητές- Βοηθητικά Ανάπτυξης Φυτών

Αμινοξέα, φύκια και οσμορυθμιστικοί παράγοντες περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία. Προϊόντα που απορροφώνται γρήγορα, δίνουν ενέργεια στα φυτά και τα βοηθούν να ξεπεράσουν δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

Algaliv

Φύκια θερμής εκχύλισης

Εξαιρετικά πυκνό σκεύασμα φυκιών Ascophylum nodosum με μεγάλη περιεκτικότητα σε ξηρά ουσία. Πολύ πλούσιο σε ενεργοποιητές & φυσικούς ρυθμιστές ανάπτυξης.

Ενδείκνυται για: 

Ascophyllum nodosum 15%

20%

περισσοτερα

Phylgreen

Φύκια ψυχρής εκχύλισης 

Σκεύασμα ψυχρής εκχύλισης Ascophyllum nodosum χωρίς προσθήκες. Η ειδική διαδικασία εκχύλισης μας δίνει ένα προϊόν 100% φυσικό στο οποίο διατηρούνται ανέπαφες όλες οι ωσμοπροστατευτικές και θρεπτικές ουσίες των φυκιών. Εξαιρετικό σκεύασμα για αντιμετώπιση “stress”, γενική ενεργοποίηση και αύξηση της παραγωγής.

Ενδείκνυται για: 

περισσοτερα

Botamisol

Πυκνό Σκεύασμα L-αμινοξέων 

Εξαιρετικά πυκνό σκεύασμα L-αμινοξέων. Το αμινόγραμμα του είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες των φυτών. Είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες και μπορεί να προστατεύει αποτελεσματικά τα φυτά από καταστάσεις “stress” και να τα ενεργοποιήσει.

Ενδείκνυται για: 

Ολικό άζωτο (Ν) 18%

40%

Ελεύθερα L-αμινοξέα 45%

50%

Οργανικό άζωτο (Ν) 8%

30%

Top Cure

Οργανικά οξέα εσπεριδοειδών για ενεργοποίηση και προστασία

Το Top Cure είναι βιοδιεγέρτης της φυσικής άμυνας των φυτών. Είναι προϊόν εκχύλισης εσπεριδοειδών, πλούσιο σε ασκορβικό και κιτρικό οξύ καθώς και φυτοαλεξίνες.

Ενδείκνυται για:   

Εκχύλισμα σπόρων εσπεριδοειδών 40%

50%

Fitomaat

Σκεύασμα προστασίας απο αντίξοες συνθήκες

Οσμόπροστατευτικό σκεύασμα που βοηθά τα φυτά να αντιμετωπίσουν δύσκολες καιρικές συνθήκες (παγετό ή καύσωνα) και την επίδραση της υψηλής αλατότητας. Ρυθμίζει την υδατική ισορροπία των κυττάρων, αυξάνει τη μετασυλλεκτική διατηρησιμότητα των καρπών και τους προστατεύει από το σκίσιμο.

Ενδείκνυται για:   

Γλυκίνη- Μπεταϊνη 80%

50%

Προλίνη 10%

20%

Oliveg

Ελαιώδες σκεύασμα για ενεργοποίηση και προστασία 

Εκχύλισμα βασισμένο σε έλαια σόγιας και κύμινου. Ενεργοποιεί τα φυτά και προστατεύει από αβιοτικούς και βιοτικούς παράγοντες.

Ενδείκνυται για: 

Vitalem Forte

Υγρά αμινοξέα φυτικής προέλευσης

Άμεσα αφομοιώσιμο σκεύασμα αμινοξέων. Βοηθά την αντιμετώπιση καταστάσεων “stress” και στην ενεργοποίηση των φυτών. Η χρήση του με διαφυλλικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα αυξάνει θεαματικά την απορρόφησή τους από τα φύλλα.

Ενδείκνυται για: